Bæredygtig Lokal Udviklings Plan

Så har vi haft det første møde i BLUP (Bæredygtig Lokal Udviklings Plan). Udviklingsplanen går ud på, at sikre, at vi stadig trives og udvikles i Lokalsamfundet. Vi har valgt, at forsøge at lave en Udviklingsplan for Ellum og en for Nr. Løgum. Det betyder, at vi skal have lavet 2 styregrupper med ca. 6 personer i hver.

Vi har haft møde i Lokalrådet og besluttet, at Knud er i Ellums styregruppe og Preben og Kiss er i Nr. Løgums styregruppe. Yderligere har vi fundet personer, som kan spørges om de vil deltage, udenfor Fællesrådet. Men brænder du for
dit lokalområde og har lyst og tid til at indgå i styregruppen i projektforløbet i 2021, så mail til mig inden mandag d. 14. december.

Der skal efterfølgende dannes følgegrupper/borgergrupper til at støtte op om Styregrupperne og arbejdet omkring Udviklingsplanen. Det er også en mulighed at melde sig til dem.

Vi får hjælp af 3 konsulenter. Tyge Mortensen og Helene Simoni Thorup fra BLUP og Karin Lorenzen Kjærgaard fra Landdistrikts- og Bosætningsudvalget i Tønder Kommune.

M.v.h.  Kiss

Skriv et svar