Nr. Løgum og Ellum Lokalråd har d. 7. marts holdt Årsmøde.

Friedrich Nicol ønskede ikke genvalg, i stedet blev Henrik Petersen valgt til lokalrådet for Ellum og Kirsten Damm blev genvalgt for Nr. Løgum. Nu ser Nr. Løgum og Ellum Lokalråd sådan ud: Formand: Kirsten Damm, Sekretær: Heidi Martensen og Henrik Petersen repræsenterer Ellum som menigt medlem. Erling Thomsen ønskede ikke genvalg til Stiudvalget, så nu repræsenterer Gert Møller Jensen Ellum i Stiudvalget.

IMG_20160307_212213 Billede af Lokalrådet 2016

Nr. Løgum Centralskoles bygninger er blevet renoverede, så skolen kan fungere som buffer værested for asylansøgere. Der har været henvendelser fra Amagervej angående bekymringer for om et kæmpestort rensningsanlæg skulle placeres der. Det vil være meget tæt på Løgumgårde og Lobæk.

I år er affaldsindsamlingen d. 17. april kl. 11. på kirkepladsen. Som forsøgsordning har Kalhavevej har været lukket for biltrafik. Forsøget skulle gerne blive stationært til april. Enghavevej ønsker chikaner på vejen for at undgå for høj hastighed. Der er lavet fortove på et par veje i Løgumgårde, men der er stadig steder som trænger. Glasset er slået i stykker i busskuret i Ellum og i busskuret i Løgumgårde farer vinden lige igennem. Broen over Lobæk ved Skovbrynet i Nr. Løgum er bestilt. Nu venter vi på tørvejr så den kan etableres. Pengene er søgt via fonde fra Friluftsrådet og Landdistriktsudvalget. Flagudvalget hejser flag på Vongshøj på flagdage og søndage i maj, juni, juli og august.

Nyhedsbrevet udgivet 4 gange om året. Marts, juni, september og december. Nyheder tilbrevet skal sendes til Jens K. eller Erik inden d. 15. i den måned de sendes ud. Der er nu 100 husstande som får nyhedsbrevet. Se hjemmesiden på www.loegumellum.infoland.dk.

 Carl Christiansen viste sin sidste nye film ”Mens vi venter på stærene”. En meget flot film om fuglene i marsken og sort sol.

 Kiss Damm

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *