Nr. Løgum Seniorer september og oktober 2017.

 Nr. Løgum Seniorer har sammen med Hostrup Seniorer og Skærbæk Pensionist Forening stået i en bod for Sønderjyllands Kreds i Danske Seniorer og fortalt om organisationen på Tønder Kommunes Borgertræf i Tønder Hallerne. Mange senior-, efterløns- eller pensionistforeninger i Danmark er medlem af Danske Seniorer. Og får tilbud om aktiviteter, udflugter og arrangementer igennem aktivitetskalenderen i bladet som udgives 8 gange om året. Der udgives håndbogen ”Pensionist eller Efterlønner” en gang om året. Yderligere arbejder Danske Seniorer for lovændringer og forslag på ældreområdet, bl.a. afskaffelse af lægeattest ved fornyelse af kørekort, det aktive seniorliv, der er to højskoler i Tisvilde og Rude Strand, kultur-, rejser- og medlemstilbud og aktivitetskalender for hele landet.

 

Nr. Løgum Seniorer har været på kør selv tur i september til Bredebro og et besøg på, Æ loft. En meget spændende udstilling om Ecco virksomheden gennem tiden og derefter var der kaffebord på Cafe Sko.

I oktober gik turen til Kohberg Brød i Bolderslev. Først fik deltagerne lidt historie og så en rundtur på fabrikken. Der måtte ikke tages billeder på fabrikken, men fotografen snuppede et billede, da deltagerne skulle iklædes røde træsko, beskyttelsesdragter, hårnet og skægnet. En meget hyggelig og informativ formiddag.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *