Nr. Løgum Seniorer har været på tur til Thüringen.

I maj var Nr. Løgum Seniorer på en 5 dages tur til Thüringen.

Turen var med Bingo Rejser og Rosa Rejser med en erfaren chauffør og guide. Vi boede på hotel Michel og fik rigtig dejlig mad. Der var udflugter til:

Naturparken Hainich. Vi besøgte deres trætopbane, som var 530 m. lang, med et udsigtstårn undervejs. En meget spændende oplevelse. Derefter besøgte vi naturparkens oplevelses center.

Rundtur i byen Suhl, hvor vi boede, som var rig på historie. Der var gågade og et våben- og automobilmusæum. Så gik turen til Eisenach, hvor vi så slottet Wartborg nedefra byen. Der var rundtur i byen forbi Lutherhaus, hvor Martin Luthers har boet i en periode og Bachhaus, hvor Johan Sebastien Bach er født. Tid på egen hånd og frokost i den smukke by. Guidet rundtur i byen Erfurt, der er både havde en Katedral og en Domkirke, som lå lige ved siden af hinanden. Bagefter var der tid på egen hånd, til frokost og til at besøge Katedral, Domkirke, se byen og butikkerne.

Vejret var ikke for godt på turen, der var koldt og enkelte byger, så vi kunne ikke sidde udenfor. Men deltagerne sad så indenfor, hyggede sig sammen især om aftenen og havde en dejlig og hyggelig tur. Hjemturen tog desværre lidt længere tid på grund af kø undervejs.

Skriv et svar