Infoskærm i Nr. Løgum

I samarbejde med Tønder kommune, Ballum IT og lokalrådet, er der  blevet bestilt, og leveret to infoskærme. Den ene er nu ophængt, og sat i drift. Den er placeret i menighedshuset ved Nr. Løgum kirke.

Den anden skærm var oprindelig tiltænkt Ellum. Men, det har desværre vist sig at være en umulig opgave, at finde en egnet placering derude. Derfor forhandles der nu med en af de store forretninger i Løgumkloster, om muligheden for at  hænge skærmen op i butikken.

Umiddelbart lyder det lidt mærkeligt, men det er stedet, hvor de fleste beboere fra både Ellum og Nr Løgum kommer. Om ikke før, så siden. Der ventes en afklaring i løbet af kort tid.

Infoskærmene står gratis til rådighed for de to lokalområder. Foreninger kan fortælle om deres planlagte arrangementer. Eller oplyse om de ugentlige mødeaftener, og adresser.

Samarbejdet med infoland hjemmesiderne en stor rolle. Info Complete systemet, som skærmene arbejde med, har forbindelse med de lokale hjemmesiders kalender del. Alle arrangementer der er optaget i kalenderen, vil automatisk blive vist på skærmen.

Vi kan blot opfordre til at bruge systemet. Det er gratis. Det når langt ud i lokalsamfundet. Og det er nemt at bruge.

Herunder ses foto af skærmen i Nr Løgum. Viser een af de aktuelle sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *